africana-9788461500390

El llibre reuneix les experiències i reflexions d'algunes figures carismàtiques de les lluites de les dones a l'Àfrica en les darreres dècades, tant de forma col·lectiva com individual. L'entrevista com a element comú permet entreteixir les qüestions històriques i sociològiques amb les vivències particulars, fet que enriqueix el contingut i, al mateix temps, el fa més amè que un text acadèmic.

Hem establert la selecció d'entrevistes buscant que la majoria les haguessin fet també dones africanes, la qual cosa permet partir d'un punt de confidència per aprofundir en els processos personals.

Contràriament al que es pugui pensar, el fet d'escoltar i compartir les experiències d'aquestes dones ens apropa a les lluites de casa nostra. Aquestes escriptores, universitàries i militants de base ens proporcionen elements prou essencials com per poder establir vincles i forjar complicitats, sempre que es tingui la voluntat, prèvia, de deslliurar-se del gran nombre de prejudicis que envolten aquest àmbit plural anomenat «feminisme».

La emergencia del feminismo islámico - AA. VV.
New Left Review 120 - AA. VV.
¡Paso a las mujeres! - AA. VV.
La Madeja 9 - AA. VV.
New Left Review 111 - AA. VV.
Anuario internacional CIDOB 2018 - AA. VV.
icone subscripcions

A Virus també necessitem recuperar energies.
Tanquem del 6 al 21 d'agost. Les vostres comandes es prepararan a partir del 22.
Gràcies pel vostre suport!