catalàcastellano
Caliu (7)
100 revolucions
textos de Rosa Luxemburgo13,00 €
100 revolucions es publica, precisament, cent anys desprès de l'assasinat de Rosa. Així doncs, des de 1919, almenys cent revolucions han sigut possibles, hagen ocorregut o no finalment. El germen d'una revolta està en cada protesta, en cada petita... (+)
A mos redó
Cuinant la sobinaria alimentària al País Valencià
VV. AA.16,00 €
El llibre que teniu a les mans és fruit de les passions, les inquietuds i les vivències col·lectives i personals de qui el coordina. Primerament, les vivències de la infantesa. De xiquet sempre he estat prop dels foguers (o, directament, del foc), de... (+)
La Catalunya del seny
Una crítica al discurs nacionalista de CiU (2010-2015)
Jordi Garcia10,00 €
L’anàlisi que ací presentem tracta d’explicar l’aparent canvi idelògic d’una de les formacions que conforma el pol independentista, Convergència i Unió. Per què CiU ha decidit apostar per la independència si... (+)
Al cor de la bèstia
Les limitacions dels governs del canvi
Raül Beltran (coord.)12,00 €
Al cor de la bèstia. Les limitacions dels governs del canvi és un recull de textos, escrit per diverses activistes d’arreu dels Països Catalans, que analitza les polítiques que han dut a terme els anomenats “governs del canvi” en poc... (+)
Apunts des del sud
Sobre el procés sobiranista
Jordi Garcia (coord.)12,00 €
El llibre que tens a les mans no pretén ser un text tancat, sinó una eina que permeta generar o reprendre uns determinats debats sobre la identitat valenciana. Què/qui som els valencians i les valencianes, des d’on hem de construir la nostra identitat i... (+)
[In]visibles
Les nostres anàlisis pedagògiques
Anna Muñoz i Gil (ed.)12,00 €
El llibre que tens a les mans és un recull d’articles que parlen sobre pedagogia, entesa des d’una perspectiva crítica i feminista. Les diverses anàlisis que es recullen pretenen donar eines a favor d’un canvi substancial en el sistema... (+)
Universitat perduda
Una crònica de la lluita estudiantil valenciana. 1999-2014
VV. AA.12,00 €
Universitat Perduda és una crònica col·lectiva que reuneix algunes de les veus d’aquelles que han protagonitzat, juntament amb moltes altres, la història del moviment estudiantil a les universitats del País Valencià, amb especial... (+)

Número de registres trobats: 7