catalàcastellano
Edicions del Moixet Demagog (6)
Dissidències
Història i cultura obrera a la Mallorca contemporània
Grup d'Estudis Llibertaris «Els Oblidats»8,00 €
En el llibre hi podem trobar tota una sèrie d’articles sobre la història del moviment obrer i llibertari de Mallorca, agrupats en capítols com Dones, feminismes i anarquismes; La Cultura, l’Educació i les Solidaritats... (+)
Edicions del Moixet Demagog
Els invisibles
Diccionari de miltants, organitzacions, sindicats llibertans de Balears i Pitiüses. Volum I : Mallorca (1869-1952)
Grup d'Estudis Llibertaris «Els Oblidats»20,00 €
A finals del 2008 un grup d'investigadors de l'illa, moguts pel buit acadèmic que existia en la historia del moviment obrer -i més concretament en l'anarquista- i per la militancia i simpatia amb les idees àcrates, decidírem trencar... (+)
Edicions del Moixet Demagog
La llibertat contra el poder
Miguel Beltran i Alomar10,00 €
Reedició de dues obres de Miquel Beltran (1910- 1935). L’inquer Miquel Beltran fou un activista cultural i orador conegut dins el moviment obrer de Mallorca. Va escriure una novel·la, "Violeta", que va ser publicada a la popular col·lecció La... (+)
Edicions del Moixet Demagog
Cent anys construint la CNT a Mallorca
1910-2010
Grups d'Estudis Llibertaris «Els Oblidats»10,00 €
Cent anys construint llibertat. La CNT a Mallorca 1910/2010 és un llibre de 94 pàgines en què es relata la història de la Confederació a Mallorca en 7 capítols: Els orígens de l’obrerisme anarquista a Mallorca;... (+)
Edicions del Moixet Demagog
Cuatro meses de barbarie
Mallorca bajo el terror fascista
Manuel Pérez10,00 €
Reedició de l’obra de l’anarquista andalús Manuel Pérez sobre la seva estada a l’illa de Mallorca i els tràgics fets ocorreguts durant els quatre primers mesos de la Guerra Civil espanyola. Aquesta obra  és el primer... (+)
Edicions del Moixet Demagog
Artesania a les presons feixistes
10,00 €
Publicació sobre l’exposició Artesania a les presons feixistes realitzada el 2006 en el Museu de Pollença. Recull dibuixos, artesania, documents i fotografies fets pels presoners pollencins a les presons i camps de concentració feixistes durant... (+)
Edicions del Moixet Demagog

Número de registres trobats: 6