catalàcastellano
Pol·len edicions (88)
Una altra floresta es possible
Experiències d'apoderament comunitari a Collserola
Maria Ferrer, Pere Lecha i Ramon Piqué10,00 €
La Floresta és difícil de definir, segurament impossible. Hi ha tantes Florestes com persones hi viuen, hi venen o l’estimen. Cadascuna d’aquestes té el seu retrat i el seu relat. Tanmateix, i perquè hi vivim, hi venim o l’estimem,... (+)
Construir en col·lectiu
Participació en arquitectura i urbanisme
AA. VV.20,00 €
Qui dissenya les nostres ciutats i els seus edificis? Arquitectes? Polítics? Constructores? Normalment és així, però cada dia més persones volen decidir sobre l’entorn que habiten. Nosaltres creiem que les ciutats les han de fer els seus... (+)
Construir en colectivo
AA. VV.20,00 €
¿Quién diseña nuestras ciudades y sus edificios? ¿Arquitectos? ¿Políticos? ¿Constructoras? Normalmente es así, pero cada día más personas quieren decidir sobre el entorno que habitan. Nosotros creemos que las... (+)
Dossier Crític: Ciutats
AA. VV.7,00 €
Hi trobareu entrevistes amb tres autors i activistes fonamentals en la reflexió crítica i anticapitalista sobre les ciutats d’avui dia: el geògraf urbà David Harvey, l’activista ambiental i ecofeminista Yayo Herrero i el sociòleg i... (+)
ABC feminista
EsCarolota15,00 €
Abc Feminista no es un diccionario, ni ofrece definiciones. Abc Feminista de Escarolota ilustra momentos cotidianos que puede que tú también hayas vivido, y que a veces nos pasan desapercibidos. Sus viñetas nos invitan a ponernos las gafas moradas para darle... (+)
Finances ètiques i solidàries
Valors, límits i reptes
AA. VV.10,00 €
Les finances ètiques van néixer per trencar la incoherència entre el nostre sistema de valors i l’ús que fan dels diners les entitats financeres. Finances ètiques i solidàries pretén analitzar els límits i els reptes... (+)
És morta la poesia?
Joseba Sarrionandia20,00 €
Gràcies a aquesta antologia bilingüe, per fi es podrà conèixer en català la poesia d’un dels referents de la literatura basca actual. És morta la poesia? És un conjunt de poemes seleccions i reordenats pel propi autor,... (+)
Apropiaciones de la ciudad
Género y producción urbana: la reivindicación del derecho a la ciudad como práctica espacial
Maria Gabriela Navas Perone y Muma Makhlouf de la Garza (coord.)(no disponible)
¿Te has preguntado cómo, por quién y para quién están diseñadas las ciudades, para qué tipo de personas, cuerpos y necesidades? En ese sentido, ¿alguna vez has pensado si las ciudades son vividas de igual manera por hombres... (+)
Invitació a l'Economia Solidaria
Una visió des de Catalunya
Jordi Estivill10,00 €
Invitació a l’Economia Solidària. Una visió des de Catalunya, de Jordi Estivill, és un treball que per primera vegada analitza amb xifres i exemples pràctics la situació de l’economia solidària en clau catalana. Una... (+)
Tierra de nadie
Perspectivas feministas sobre la independencia
AA. VV.18,00 €
Una compilación de voces diversas que aportan nuevos elementos al debate actual sobre la independencia. Tierra de Nadie es un libro colectivo con contribuciones de feministas y activistas LGTBI que explora las relaciones entre los feminismos y la independencia. Voces... (+)

Número de registres trobats: 88123456789>