catalàcastellano
SEMBRA
La vida rebel de Rosa Parks424 pàgines
ISBN: 978-84-16698-26-4
Jeanne Theoharis20,00 €
SEMBRA
todostuslibros.com
comprar

El proper 19 de desembre arribarà a les llibreries l’últim títol de Sembra Llibres per al 2018: La vida rebel de Rosa Parks, de la professora nord-americana Jeanne Theoharis, traduït al català per Carla Benet Duran.

Aquesta nova llavor és una biografia completa i molt ben documentada d’una dona que va esdevenir el símbol de la lluita pels drets civils i contra el racisme als Estats Units. Famosa pel seu famós gest a l’autobús de Montgomery, Alabama, aquesta acció ha ocultat sis dècades de compromís pacífic i continuat contra l’opressió, la violència i el racisme.

En aquest treball Theoharis explora magistralment la trajectòria militant completa d’una dona rebel que s’ha convertit en referent de les lluites pacífiques contra la desigualtat i l’opressió. De Martin Luther King al Black Power, d’Alabama a Detroit, de les dificultats econòmiques a les amenaces de mort, el trajecte vital de Rosa Parks explora el context i la dimensió del moviment pels drets civils als EUA que continua plenament vigent.

«Moros vestidos como moros» - Javier Irigoyen GarcíaFue solo un comienzo - AA. VV.El poder está en la calle - Marco GrispigniLas chicas del radio - Kate MooreEspañoles ¡Franco no ha muerto! - Iván BallesterosHistoria de un comunista - Antonio Negri