70-milles-fins-al-paradis-9788492696406

Siad, un infermer de Somàlia, i la seva filla Sara esperen a Tunísia juntament amb altres refugiats africans, fins que els passadors d’emigrants il·legals els facin arribar a Europa.
La travessa del Mediterrani a bord d’una vella barca malmesa esdevé un malson. Després d’una llarga odissea, els ocupants extenuats i mig morts de set són capturats pels guardacostes italians.
El suposat paradís Europa resulta ser un centre per a immigrants indocumentats en què, sota condicions indignes, han d’esperar fins que es decideixi si els permeten entrar al país o si els retornen a l’Àfrica.
En Siad i la Sara somien emigrar al Canadà, on en Siad podria trobar feina d’infermer. Un somni que volen fer realitat amb totes les seves forces.

robert-klement

Robert Klement neix a St. Pölten (Àustria) l’any 1949. Després del batxillerat, estudia magisteri a la Pädagogische Akademie de Krems i exerceix durant molt temps de professor de llengua alemanya i d’història. Paral·lelament, escriu reportatges de premsa i treballa com a col·laborador extern de l’ORF (Radiodifusió Austríaca). L’any 1987 publica el primer llibre de literatura juvenil. Actualment treballa d’escriptor, resideix a St. Pölten.

Traducció de l'alemany: Carme Gala

També en castellà

70 millas hasta el paraíso - Robert Klement
Ànec coix, gallina cega - Ulrich Hub | Jörg Mühle
Pato cojo, gallina ciega - Ulrich Hub | Jörg Mühle
¡Llueve! - Ramón D. Veiga | Iván R.
Plou! - Ramón D. Veiga | Iván R.
La sensació estranya - Hans-Christian Schmidt | Andreas Német
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!