el-che-guevara-viu-al-sete-9788492696918

En Paulo, la Granota i en Vincent viuen en un barri de Marsella. Un dia es troben amb tres trinxeraires d'un altre barri, els dolents, als quals la Granota no pot ni veure. Amenaçadors, barren el pas al Germà Gran però ell els adverteix: «El Che Guevara és amic meu, i viu aquí, al setè». Però, qui és aquest Che Guevara? Intrigats, tots tres amics van a trobar aquest misteriós desconegut...

La solidaritat i el suport mutu poden servir per a grans i per a petites gestes. En totes cal un cert grau de coratge. La història del Che serveix d’inspiració a un grup de joves per ajudar una amiga que passa un mal tràngol. Uns trinxeraires assetgen la seva família per aconseguir diners a canvi de no denunciar el pare, que es veu obligat a treballar sense els papers.

Bertrand Solet. Va néixer l’any 1933. Fill d’una família d’emigrants russos a França, va patir una poliomielitis que el va obligar a estar-se moltes hores al llit. De les lectures d’aquella època va néixer la seva afició per l’escriptura. Autor de més de seixanta novel·les juvenils, moltes de les quals amb rerefons històric, ha rebut, entre d’altres, el Prix Jean Macé de la Ligue de l'Enseignement i el Grand Prix des Jeunes Lecteurs.

Nono K. Nascut a Hongria l’any 1963, viu i treballa a Barcelona. Ha realitzat gran quantitat d’àlbums, ha fet de retolista i il·lustrador per a revistes mítiques com El Víbora, Makoki i la revista d’historietes TMEO. Actualment col·labora també amb la revista satírica Mongolia.

12 x 18 cm, rústica

A partir de 9 anys

Traducció del francès: Pere Comellas Casanova

També en castellà

Ànec coix, gallina cega - Ulrich Hub | Jörg Mühle
Pato cojo, gallina ciega - Ulrich Hub | Jörg Mühle
¡Llueve! - Ramón D. Veiga | Iván R.
Plou! - Ramón D. Veiga | Iván R.
La sensació estranya - Hans-Christian Schmidt | Andreas Német
La sensación extraña - Hans-Christian Schmidt | Andreas Német
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!