miss-cat-el-misteri-de-la-neu-calenta-9788412635348

«Ja no hi ha neu a les teulades. No hi ha neu enlloc. L’aigua que raja crida l’atenció de Miss Cat. Els ninots de neu s’han fos. Nassos, escombres i barrets desapareixen empesos pel corrent.»

Una gata detectiva no té un moment de pau ni en vacances! Per sort, la seva amiga Griselda l’ha convidada a passar uns dies, juntament amb Ole, en una cabanya en la meravellosa estació d’esquí de Snøbøll. Miss Cat fila feliç quan s’imagina lliscant muntanya avall amb els seus amics, però no li serà tan fàcil escapar de la pulsió detectivesca. Menys encara quan a peu de pista es topi amb un cas de «neu fosa» que la deixarà gelada.

Podria ser a causa canvi climàtic, però Miss Cat mai no es deixa portar per una primera impressió. I aviat descobrirà què dispara el termòmetre: l’assumpte que té a veure amb un mal d’amors, i amb una pizza per llepar-se’n els dits!

Jean-Luc Fromental Va néixer a França, el 1950. És autor de còmics i de nombrosos llibres infantils, com 365 Pingüinos (2006), El misterio de Huesópolis (2018) i Un os a contrarellotge (2020), tots ells amb il·lustracions de Joëlle Jolivet. Treballa com a editor i guionista de cinema. Va ser guanyador del Premi César 2014 a la Millor Pel·lícula d’Animació per Loulou.

Joëlle Jolivet Va néixer a França, el 1965. Va estudiar Disseny gràfic a l’Escola d’Arts Aplicades de París i Litografia a l’Escola de Belles Arts de París. A la seva obra empra sovint la tècnica del linogravat. Té passió pel detall i l’estilització de les escenes, sense perdre de vista la precisió i l’humor. Com a il·lustradora ha publicat més de cinquanta llibres.

Miss Cat - El caso del duende verde - Jean-Luc Fromental | Joëlle Jolivet
Miss Cat - El misterio de la nieve caliente - Jean-Luc Fromental | Joëlle Jolivet
Araña toca el piano - Benjamin Gottwald
Filósofos en libertad - Umberto Eco
Un lugar perfecto - Lucy Cousins
Después de las olas - Sandrine Kao
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!