el-refugi-9788410198067

Quan la Judit decideix anar-se’n a viure amb la seva nova parella, les filles de tots dos se senten empeses a una difícil convivència. La pandèmia s’ha acabat, i la situació ja no és tan asfixiant, però tants mesos tancats a casa els han deixat ferides invisibles, fins i tot a l’avi Cisco. La Judit sap que necessiten un canvi radical en les seves vides, i l’oportunitat arriba gràcies a una herència inesperada: un mas perdut entre els esbarzers d’una profunda vall prepirinenca. Entre tots, s’arromangaran per rehabilitar el casalot en runes, però el que no saben és que aquest repte els canviarà per sempre.

Després de la gran acollida de La Muntanya, Laia Asso torna amb una novel·la emocionant sobre el creixement personal: la història d’una família que intenta refer-se després de l’aïllament forçat, el viatge per retrobar-se amb ells mateixos. La vida rebrota entre rialles de corbs, muntanyes salvatges i llars de foc que es converteixen en refugis.

Laia Asso Ministral (Girona, 1978) és pediatra i escriptora. Ha dedicat setze anys a l’atenció hospitalària i primària i després ha desenvolupat diversos projectes de salut pública. Actualment treballa en l’àmbit educatiu. Ha realitzat alguns cursos a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i al magazín cultural Catorze, en què també ha publicat dos contes. És autora de les novel·les Ventres de paper (Sembra Llibres, 2019) i La Muntanya (Sembra Llibres, 2022).

LA TACA - Laia Asso Ministral
LA MUNTANYA - Laia Asso Ministral
Ventres de paper - Laia Asso Ministral
Lu - Jason Reynolds
Més enllà dels murs - Mercè Climent
Quan ja no quede ningú - Esther López Barceló
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!