ultima-nit-al-telegraph-club-9788416698974

La Lily Hu, de disset anys, no recorda exactament quan va començar a preguntar-se qui era. Però la resposta floreix quan ella i Kathleen Miller caminen sota el rètol de neó intermitent d’un club del barri xinès de San Francisco. Els Estats Units del 1954 no són un lloc segur perquè dues noies s’enamorin. La caça de bruixes maccarthista afecta tots els sospitosos de simpatitzar amb idees alliberadores. També els immigrants xinesos. Però malgrat l’amenaça de deportació que planeja sobre el seu pare, la Lily i la Kath ho arrisquen tot per un amor que no volen amagar.

L’última nit al Telegraph Club és una enlluernadora història sobre el descobriment de la pròpia identitat entre la por i la repressió. Una novel·la vital i iniciàtica que ha merescut els premis literaris més prestigiosos dels Estats Units, com el National Book Award i l’Stonewall Book Award, l’Asian/Pacífic American o el Michel L. Printz Honor. Amb una atmosfera vívida i cinematogràfica, Malinda Lo posa llum sobre la diversitat que la intolerància pretén, ahir i avui, soterrar sota la catifa de la història.

Malinda Lo Nascuda a Guangzhou, Xina, Malinda Lo va emigrar als Estats Units quan era petita amb la seva família i va créixer prop de Boulder, Colorado. Tot i que sempre va voler ser escriptora, va estudiar Economia i Estudis Xinesos al Wellesley College. Va obtenir un màster en Estudis d’Àsia Oriental a la Universitat de Harvard i un màster en antropologia cultural a la Universitat de Stanford. És autora de set novel·les amb gran impacte entre crítica i públic. La seva novel·la debut Ash, una narració sàfica de la Ventafocs, va ser finalista del premi William C. Morris YA Debut Award, el premi Andre Norton de ciència-ficció i fantasia per a YA, el premi Mythopoeic Fantasy i el Lambda Literary Award. Amb L’última nit al Telegraph club va guanyar el National Book Award, el Stonewall Book Award, el Asian/Pacific American Award for Literature, Michael L. Printz i Walter Dean Myers, i va ser finalista del LA Times Book Prize. Com a periodista i activista, el 2006 va rebre el premi Sarah Pettit Memorial a l’excel·lència en periodisme LGBT de la National Lesbian & Gay Journalists Association. I el 2011 va cofundar Diversity in YA, un projecte multidisciplinari per promoure i dignificar la diversitat en la literatura per a joves.

Lu - Jason Reynolds
Més enllà dels murs - Mercè Climent
Quan ja no quede ningú - Esther López Barceló
Senyal que plourà - Muriel Villanueva
El refugi - Laia Asso Ministral
Vicent Andrés Estellés - Pau Alabajos
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!