secondina-9788410255043

A totes les ciutats, hi ha secrets que si es diguessin en veu alta hi farien impossible la vida humana. A Secondina, Jordi Martí Font ens proposa un viatge cap als baixos fons del poder, en una ciutat mediterrània. Pere Porter, el personatge principal, és un periodista compromès en la lluita contra la putrefacció política. En el camí cap a la veritat, sorgiran criatures desconegudes, personatges entranyables i crims sense esclarir. Una peça de literatura de terror, una obra actual i alhora antiga, farcida de referències històriques i fantàstiques. Una novel·la sorprenent, realista i fantàstica, però sobretot política. De tots els monstres que hi trobareu, els pitjors de ben segur seran els humans.

Secondina, crònica de la putrefacció és la segona novel·la de Jordi Martí Font, autor prolífic i activista, viu a Marçà (al Priorat). És el segon títol de la col·lecció Narratives, de Pol·len Edicions. Una col·lecció que creix per generar imaginaris nous, presents i futurs, novel·les amb fondària social i política escrites per autories locals, i petits tresors més llunyans. La novel·la ha estat editada per Pol·len i corregida per Elena Lázaro (Pol·len Edicions). La coberta il·lustrada i el disseny i maquetació és obra de Cata Gómez Barros (Pol·len Edicions).

Jordi Martí Font és doctor en Filologia Catalana, professor d’Arts Escèniques i Literatures, editor de Lo Diable Gros, periodista i activista social. Viu a Marçà, al Priorat. Anarcoindependentista, és membre de la Confederació General del Treball (CGT) i d’altres organitzacions i exsoci de la Piscina Municipal de Marçà. Prolífic de mena, escriu als mitjans de comunicació (entre ells, a Setembre), al seu blog de Vilaweb, i ha publicat diversos llibres d’assaig, crítica literària, història i poesia. Secondina, crònica de la putrefacció és la seva segona novel·la.

JO NO SOC MIKEL LABOA - Harkaitz Cano | Unai Iturriaga | Joseba Larratxe (Josevisky)
TOT ERA MASSA FRÀGIL - Ruben Suriñach
YO NO TE PERDÍ - Yas Recht
CARTES A L'AINHOA - Joseba Sarrionandia
LA FRUITA DEL DEMÀ - AAVV
Per què tornaves cada estiu - Belén López Peiró
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!