ortiga-i-os-9788419206343

Després d’anys de veure patir les seves germanes a mans d’un príncep abusador, la Marra, la filla tímida, la petita de tres, finalment s’ha adonat que ningú vindrà al seu rescat. Amb l’ajuda d’una poderosa bruixa, haurà de completar tres tasques impossibles si vol matar el príncep. Però, com sol passar en els contes de fades, l’impossible és només el principi.

En la seva recerca èpica, s’hi uneixen una fada padrina de poca volada, un guerrer en hores baixes i una gallina posseïda per un dimoni. Junts pretenen acabar amb la tirania del príncep, o potser només salvar els qui estimen.

T. Kingfisher és el pseudònim d’Ursula Vernon, una autora originària de Carolina del Nord. En una altra vida, escriu llibres infantils i còmics estranys. Ha estat nominada a guardons com el World Fantasy i l’Eisner i ha guanyat els premis Hugo, Nebula, Locus, Sequoyah, Alfie, WSFA, Cóyotl i Ursa Major. A més, les seves obres formen part de mitja dotzena de seleccions i llistes del gremi de biblioteques juvenils. T. Kingfisher és el nom que utilitza quan escriu pels més grans. El seu treball inclou múltiples reinterpretacions de contes de fades i un bon grapat d’històries peculiars sobre elfs i gòblins. Quan no està escrivint, és fàcil trobar-la al jardí, intentant establir contacte visual amb les papallones.

Segona fundació - Isaac Asimov
Els desposseïts (50 aniversari) - Ursula K. Le Guin
Sexe fora de norma (Humor) - VVAA
El hombre al que ya no le gustaban los gatos - Isabelle Aupy
El problema dels tres cossos - Cixin Liu
Escrits llibertaris - Albert Camus
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!