la-catalunya-mes-fosca-9788492437115

El sistema és una trituradora insaciable capaç d’arruïnar l’existència de qui el desafia o de qui simplement té la desgràcia de ser allà on no tocava. I Catalunya no se’n salva. Aquest és un llibre sobre quixots i caps de turc de casa nostra, maltractats i deshonrats, persones que un dia van ser involuntaris i efímers personatges de l’actualitat, que van ser utilitzades, fustigades i arraconades.

Un rigorós assaig que, com a paradigma d’una Catalunya amarga i sense ànima, relata les vides dissortades de Carlos Obregón, Rafael del Barco, Pedro Álvarez, Ahmed Tommouhi i Abderrazak Mounib, Joan Cogul, Manuel Valencia, Antoni Puigvert Serés i Josep Manuel Novoa. A través d’elles el lector viatja als jutjats, a les presons, a les comissaries, a la baixa política, als negocis bruts, a la corrupció, a la manipulació informativa, al cinisme, a la cobdícia, al patiment, a la impotència i a la impunitat, tot acompanyant el periodista en la seva investigació.

La Catalunya més fosca posa el país davant del mirall en el qual no voldria mirar-se. Perquè el que hi veu és dolorosament lleig i llastimós.

Amb ulls estrangers - Arnau Gonàlez i Vilalta
Coca-Cola - William Reymond
Coca-Cola - William Reymond
Opus Dei - Bénédicte y Patrice des Mazery
Opus Dei - Bénédicte i Patrice des Mazery
Las voces de Quimera - Jofre Casanovas
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!