la-revista-del-diari-de-l-educacio-1-

Després d’un any publicant regularment en format digital, hem decidit fer el salt al paper amb l’edició d’una revista, ‘Ed – La Revista d’El Diari de l’Educació. Es tracta d’una publicació exclusiva que esperem que vulgueu col·leccionar a les vostres prestatgeries, amb 100 pàgines plenes d’entrevistes, reflexions i reportatges de gran qualitat. Comptarà amb un dossier monogràfic sobre gènere, Educar en la diferència, amb un reportatge central sobre els rols de gènere als patis de les escoles a càrrec de l’escriptor Gabi Martínez i la fotoperiodista Carmen Secanella.

La publicació recollirà les reflexions d’un grapat de firmes amb solvència: Irene Alerm, Xavier Besalú, Jaume Carbonell, Clara Darder, Maria Antònia Font, Jaume Fullana, Francesc Imbernon, Jordi Mir, Eduard Muntaner, Àngels Rabadà i Paula Veciana.

A més, a l’entrevista hi podreu trobar continguts de profunditat com una entrevista amb el professor Xavier Melgarejo i un reportatge sobre els efectes de la globalització en el sistema universitari.

La revista surt de moment com una publicació anual, però tenim l’esperança que la implicació i el compromís dels nous subscriptors permeti ampliar-ne la periodicitat.

La situación del mundo 2017 - AA. VV.
Mentes militarizadas - AA. VV.
Educacions - AA. VV.
Quatre referents - AA. VV.
Comunicación popular o comunicación alternativa - AA. VV.
La A en la pizarra - AA. VV.
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!