catalàcastellano
Edicions 1984
L'Edifici Iaqubian236 páginas
ISBN: 9788496061804
Alaa Al Aswani17,00 €
Edicions 1984
todostuslibros.com
l-edifici-iaqubian-9788496061804

Com un autèntic terrabastall, L'edifici Iaqubian ha remogut la societat egípcia. Amb més de deu edicions en àrab i més de cent mil llibres venuts, l'obra incorporada al cinema i exhibida al festival de Berlín, ha estat traduïda a l'anglès, al francès, l'alemany, l'italià i ara al català. Amb un esguard tendre i afectuós, l'autor descriu amb naturalitat els afanys, les riqueses i les misèries, la bellesa i la maldat, tots els mals i els temes considerats tabú que conformen el mosaic de la societat egípcia. Així, l'homosexualitat, la hipocresia religiosa, la corrupció, el fonamentalisme, l'abús de poder i l'esclavitud sexual de la dona davant el patró són narrats sense prejutjar però sense pietat. El fanatisme de Taha, l'homosexualitat de Hatim, l'abús dels amos amb Butheina, el poder del Gran Home, la riquesa d'Azzam i la decadència del passat aristocràtic de Zaki conformen dins de L'edifici Iaqubian l'enrunament d'un país.


http://www.edicions1984.cat

alaa-al-aswani

Alaa Al Aswani va néixer el 1957. Dentista de professió, parla anglès, francès i castellà que va aprendre per poder llegir García Marquez, El 1990 i el 1998 va publicar dos reculls de relats.

Las niñas salvajes - Ursula K. Le Guin con ilustraciones de Adara SánchezEstío - VV. AA.Vernon subutex 2 - Virginie DespentesAmianto - Alberto PrunettiLa bastarda - Violette LeducRed Burdel - Juan Tomás Ávila Laurel