catalàcastellano
Edicions del 1979
Episodis del moviment obrer català196 páginas
vol. 1ISBN: 978-84-943589-8-2
AA. VV.14,00 €
Edicions del 1979
todostuslibros.com
episodis-del-moviment-obrer-catala-978-84-943589-8-2

A hores d'ara, el lector interessat en la història del moviment obrer català té al seu abast una àmplia bibliogràfia en què, tot i que predominen els estudis centrats en una localitat, comarca o període, les biografies dels seus protagonistes i les anàlisis de l'evolució de les seves organitzacions i publicacions, pot trobar obres plantejades des de les més diverses perspectives.

Aquest llibre és un projecte col·lectiu que analitzarà una selecció de fites de l'obrerisme català d'arreu del territori i que per l'amplitud del subjecte d'estudi es publicarà en diversos volums. En el primer, s'hi recullen vuit episodis il·lustratius del període comprès entre la formació del moviment obrer català i la dictadura de Primo de Rivera.

El arcano de la reproducción - Leopoldina FortunatiLa gran guerra y la revolución - José Luis Martín Ramos (coord.)Pioneres - Manuel Martorell, Salomó Marquès i M.ª Carmen AgullóEn la calle y en la cárcel - Marcelino DomingoFraternalmente Emma - Emma GoldmannNegra por los cuatro costados - C. Riley Snorton