555-9788494757662

Gabriele i Wakako, cacascun a la seva manera, havien viscut sempre completament centrats en la recerca de la bellesa. En un dia de distracció, sota els til·lers dels jardins del Museu Rodin i atret per les notes del clavicèmbal que la Wakako estava tocant, en Gabriele descobrí que no estava sol. 555, amb uns personatges dominats per les seves obssessions, n'explora les profunditats i el pes del destí en la capacitat de les històries per a reinventar-se.

"En gabriele veié la seva intensitat i no va poder estar-se d'admirar-la, d'enamorar-se de la seva bellesa i determinació. Era entendridor veeure com n'estava de tan absolutament perduda malgrat la inqüestionable especificitat de la seva motivació. Havia permès que la recerca de la perfecció i la plenitud esdevinguessin el centre de la seva existència. La música de Scarlatti era el mitjà a través del qual la Wakako pretenía resoldre l'equació de la seva vida. Estava estinada, no cal dir-ho, a fracassar, com tothom, però el seu viatge seria únic i la seva caiguda una tragèdia èpica"

ismael-vaccaro

Ismael Vaccaro. Nascut a Cornellà e Llobregat el 1970, en l'actualitat ensenya antropologia i estudis mediambientals a Mont-real, el Canadà. Amb molt de temps a les seves mans ha reflexionat sovint sobre les obssesions, el potencial de la música com a paisatge viscut i sobre l'impacte de la bellesa en la quotidianitat. Producte d'aquest procés, i desprès de Levitat -la seva primera novel·la-, ens proposa ara aquest suggerent 555

Levitat - Ismael Vaccaro
Stepantxikovo i els seus habitants - Fiodor Dostoievski
Les gravacions Maiakovski - Robert Littell
L'illa d'Arturo - Elsa Morante
El despertar - Kate Chopin
Els idus de març - Thornton Wilder

subscríbete