sense-conexio

Com en el Mecanoscrit del segon origen, Carme comença una nova vida que explicarà al seu perfil de Twitter @vergeibruna. No és la fi del món, però per a ella s’hi assembla molt. Tot és un drama: deixar el poble, les amigues, els concerts, l’equip d’handbol i la parella… Al nou institut, les Queens li faran la vida impossible. Però com la protagonista de la novel·la de Pedrolo, Carme lluitarà fins al final per sobreviure.

Sense connexió és una novel·la escrita íntegrament amb missatges d’Instagram, Twitter i WhatsApp. Després de la gran acollida d’En línia, Jaume Monzó ens colpeja amb un nou relat en xarxa que surfeja pels sentiments, les oportunitats i els perills que amaguen les xarxes socials.

Una història transmèdia sobre assetjament escolar, diversitat sexual i relacions d’amistat tòxiques escrita a colp de stories, tuits, missatges, versos de Maria-Mercè Marçal i codis QR amb música d’El Diluvi, Obrint Pas o La Fúmiga.

jaume-monzo

Jaume Monzó Martí (la Font d’en Carròs, 1971) es llicenciat en Filologia Catalana. De 2004 a 2010 va estar al capdavant de la redacció del setmanari El Temps. D’aleshores ençà es dedica a la docència, tant a secundària com a l’ensenyament d’adults. En novembre de 2014 va publicar la seua primera novel·la, En línia (Sembra llibres), una novel·la original i transgressora, escrita a cop de missatges de Whatsapp i perfils de Facebook, amb la qual va obtindre el Premi al Llibre Juvenil Millor Editat, que li va atorgar la Generalitat Valenciana.

EN LINIA - Jaume Monzo
PATINA - Jason Reynolds
UN PIANISTA EN UN CELLER - Muriel Villanueva
LA TACA - Laia Asso Ministral
ALÇAR EL VOL - Antonio Ferrara
ESTRELLA ROJA - Aleksandr Bogdànov
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!