aqui-qui-mana-9788418580055

La Paula sempre decideix què fa ella i què fan les persones que són amb ella. «Que madura que ets!», «Sempre ho tens tot tan clar…» són comentaris que sent sovint. Però la Paula s’enfada quan no es fa el que ella vol. Per què no accepta que les altres persones també proposin jocs, activitats, menús…? Potser a la Paula se li ha cedit més ‘poder’ del que pot gestionar. Una criatura hi ha coses que no les pot decidir, que no les ha de decidir. Per això hi ha les persones adultes.

I aquí, qui mana? forma part del projecte Dinàmiques CONTAdes: 3 contes il·lustrats per a un públic familiar i educatiu. Amb un llenguatge pròxim als infants, les Dinàmiques CONTAdes esdevenen una eina que ens permet comunicar-nos amb els i les infants, les famílies i les persones que treballen amb la infància des d’un altre espai, des d’una altra mirada. Un llenguatge que ens permet entrar al món simbòlic i alhora ens permet generar un espai i un context per a compartir aspectes que ens ocupen i preocupen de les nostres vides.

Laia Panyella i Carbonell va néixer a Madrid el 1977. Mestra, ambientòloga i Diplomada en Cultura de Pau per la UAB. Formada en Intervenció Sistèmica en famílies, infants i adolescents a l’Institut Gestalt: Pedagogia Sistèmica i constel·lacions individuals. La seva passió i respecte per a la infància la porta a una llarga trajectòria professional com a mestra en projectes educatius i a l’escola pública, acompanyant famílies i equips pedagògics. Cofundadora de dos projectes d’Educació VIVA. Actualment responsable pedagògica de l’empresa Troncsijoc (www.troncsijoc.com) i sòcia-treballadora de Ranura, acompanyament integral a la infància, adolescència i les famílies.

Laura Cortés va néixer a Sant Andreu de la Barca l’any 1975. La seva trajectòria professional comença amb la formació en magisteri i la seva tasca com a mestra en l’escola pública, més tard, de la mà d’en Carles Parellada coneix la pedagogia sistèmica. La incorporació de la mirada sistèmica, no només en l’àmbit professional sinó també en l’àmbit més personal de la Laura fa que més endavant descobreixi el que avui és la seva vocació, des de fa 8 anys: les constel·lacions familiars i sistèmiques. Es defineix com una llavor en creixement i en continua nutrició de l’entorn i, com ella mateixa diu, ha pogut fer de la seva vocació la seva professió. Vegeu www.lauracortes.com.

El miedo de Daniela - Laia Panyella, Laura Cortés
La por de la Daniela - Laia Panyella, Laura Cortés
Qui cuida a qui? - Laia Panyella, Laura Cortés
¿Quién cuida a quién? - Laia Panyella, Laura Cortés
Y aquí ¿Quién manda? - Laia Panyella, Laura Cortés
L’art de vestir-se bé - Bel Olid | Marlene Krause
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!