el-llibre-de-phoenix-9788417925826

El llibre de Phoenix és un treball únic de futurisme africà. Preqüela de l’aclamada i guanyadora novel·la del World Fantasy Award Qui tem la mort, l’obra ens presenta una altra de les poderoses i memorables superdones d’Okorafor.

Phoenix va néixer i es va criar entre altres experiments genètics a la Torre 7 de Nova York. És una “dona accelerada”: amb dos anys de vida, té el cos i la ment d’un adult. Les seves habilitats, a més, superen amb escreix les d’un ésser humà normal. Innocent i sense cap experiència al món real, Phoenix és feliç tancada a la seva habitació i gaudint de l’amor de Saeed, un altre humà alterat biològicament. Una nit, però, en Saeed és testimoni d’un fet tan terrible que es treu la vida. Devastada per la seva mort, Phoenix se n’adona que la seva casa és en realitat la seva presó, i decideix escapar-ne. Però la seva escapada és només el principi de la història…

En aquesta preqüela de Qui tem la mort Nnedi Okorafor explora el procés de creació dels mites, així com el seu poder, superposant ciència ficció i realisme màgic en un relat que exposa de manera impertorbable les brutalitats del colonialisme, el racisme i la cobdícia.

BINTI / LA MASCARADA NOCTURNA - Nnedi Okorafor
BINTI - Nnedi Okorafor
BINTI / CASA - Nnedi Okorafor
QUI TEM LA MORT - Nnedi Okorafor
LES DOTZE DIRECCIONS DEL VENT - Ursula K. Le Guin
MASCOTA - Akwaeke Emezi
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!