dune-tapa-dura-9788412363357

Dune és el primer llibre d’un cicle que ha estat considerada com una de les millors obres de ciència-ficció de tots els temps. En un futur indefinit, l’imperialisme i el feudalisme que governen el sistema estan a punt de ser escenari d’uns esdeveniments que canviaran el curs de la història. Paul Atreides és l’hereu d’una casa noble immers de sobte en una aventura interplanetària que el portarà a enfrontar-se a les forces més poderoses del món per tal de defensar allò que estima.

Acompanyat del jove protagonista, Frank Herbert crea un incomparable univers que li serveix per reflexionar sobre l’ecologisme, la política, el poder, el misticisme, la tecnologia i les emocions humanes. Dune va guanyar el Premi Hugo i el Premi Nebula de ciència ficció i ha estat adaptada a la gran pantalla per David Lynch el 1984 i per Denis Villeneuve el 2021.

Frank Herbert (Tacoma, Washington, 1920-1986). Va ser un dels grans autors de ciència-ficció, reconegut especialment per la novel·la de 1965 Dune i les cinc seqüeles que va fer-ne. Tot i que es va fer famós per les seves novel·les, també va escriure contes i va treballar com a periodista de diaris, fotògraf, revisor de llibres, consultor ecològic i conferenciant.

EL MESSIES DE DUNE - Frank Herbert
DUNE - Frank Herbert
Els desposseïts (50 aniversari) - Ursula K. Le Guin
Sexe fora de norma (Humor) - VVAA
El hombre al que ya no le gustaban los gatos - Isabelle Aupy
El problema dels tres cossos - Cixin Liu
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!