la-fallera-calavera-9788416698837

Nit de Tots Sants de l'any 2070. A contrallum, una ombra camina entre les tombes del cementeri de València. Va buscant una làpida de la fallera de la cort d honor que va morir en una mascletà sense que se li fera justícia fins ara: la ja mítica Fallera Calavera ha tornat per a venjar-se. I no estarà sola. Seguint els consells de l'oracle de la Dama d'Elx, comptarà amb la inestimable ajuda de la reina de les festes de Castelló i la bellea del foc d'Alacant, reencarnades en zombis. Les tres s'uniran per una causa comuna: combatre el poder autoritari que s'ha instal lat a Benidorm i que pretén acabar amb les festes populars.

Després de l’èxit del primer llibre de la Fallera Calavera, amb catorze edicions, arriba ara la trama en versió teatral. Escrita a quatre mans entre Eduard Costa i Enric Aguilar, ens torna a submergir en el terroríficament encantador univers zombi junt amb Tombatossals, Jaume I, el capità moro d’Alcoi, Dj Ximo, Monleon i les Monleonetes. Una història absolutament delirant i plena de sarcasme, il·lustrada també per Esther Méndez, que amplia el fabulós imaginari d’un joc de cartes que ja és tot un fenomen.

Enric Aguilar Almodóvar va nàixer a Dénia el 1985 i és llicenciat en Comunicació Audiovisual. Ha treballat en el sector televisiu i de la comunicació. El 2014 edita el seu primer joc de cartes, La Fallera Calavera, amb l’ajuda d’una reeixida campanya de micromecenatge. Arran d'aquest èxit, també publica el 2015, amb Sembra Llibres, una novel·la breu homònima, basada en el joc. Des del 2017 es dedica en exclusiva al sector dels jocs de taula des de la seua pròpia editorial: Zombi Paella.

Eduard Costa i Gonzalvo va nàixer a Albalat de la Ribera el 1972 i és llicenciat en Dret i Art Dramàtic. És director i autor de textos teatrals. També ha dedicat molts anys a la docència d'actors i actrius. Ha publicat els llibres Circus i Contes dels Grimm, entre altres. El 2021 va estrenar, amb Enric Aguilar, la versió teatral de La Fallera Calavera arreu dels escenaris valencians, que ara es publica a Sembra Llibres.

Lu - Jason Reynolds
Més enllà dels murs - Mercè Climent
Quan ja no quede ningú - Esther López Barceló
L’última nit al Telegraph Club - Malinda Lo
Senyal que plourà - Muriel Villanueva
El refugi - Laia Asso Ministral
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!