miss-cat-el-cas-del-canari-9788412504873

Qui no ha somiat mai en resoldre grans misteris? La jove Miss Cat no necessita fantasiejar, ella té la seva pròpia agència de detectius! Sigil·losa i àgil, cap enigma escapa de la seva intuïció felina.

En el primer volum d’aquesta singular saga de novel·les gràfiques per als més joves, l’ancià Sr. Titula acudeix al despatx de Miss Cat a la recerca d’ajuda. El cas sembla senzill: Harry, el canari que li va regalar la seva nora Doris, ha desaparegut. Seguint el seu olfacte, la jove detectiva arriba fins a la casa de la Doris i en Jean-Pøl, un buldog molt humà. Quin cabdell tan entortolligat! Les coses podrien acabar malament, però Miss Cat sempre cau de peus.

El prestigiós duet francès Fromental-Jolivet ha creat un còmic de primera línia, amb una narrativa seqüencial sorprenent, protagonitzat per un personatge intel·ligent, càlid, i sense infantilismes.

[También disponible en castellano]

Jean-Luc Fromental Va néixer a França, el 1950. És autor de còmics i de nombrosos llibres infantils, com 365 Pingüinos (2006), El misterio de Huesópolis (2018) i Un os a contrarellotge (2020), tots ells amb il·lustracions de Joëlle Jolivet. Treballa com a editor i guionista de cinema. Va ser guanyador del Premi César 2014 a la Millor Pel·lícula d’Animació per Loulou.

Joëlle Jolivet Va néixer a França, el 1965. Va estudiar Disseny gràfic a l’Escola d’Arts Aplicades de París i Litografia a l’Escola de Belles Arts de París. A la seva obra empra sovint la tècnica del linogravat. Té passió pel detall i l’estilització de les escenes, sense perdre de vista la precisió i l’humor. Com a il·lustradora ha publicat més de cinquanta llibres.

Miss Cat - El caso del duende verde - Jean-Luc Fromental | Joëlle Jolivet
Miss Cat - El misterio de la nieve caliente - Jean-Luc Fromental | Joëlle Jolivet
Miss Cat - El misteri de la neu calenta - Jean-Luc Fromental | Joëlle Jolivet
MISS CAT - EL CAS DEL FOLLET VERD - Jean-Luc Fromental
MISS CAT - EL CASO DEL CANARIO - Jean-Luc Fromental
Después de las olas - Sandrine Kao
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!