catalàcastellano
Pol·len edicions
El jardí amagat142 páginas
Espais verds a la ciutatISBN: 978-84-86469-46-7
Pilar Sampietro i Ignacio Somovilla19,50 €
Pol·len edicions
todostuslibros.com
el-jardi-amagat-978-84-86469-46-7

El jardí amagat. Espais verds a la ciutat és un llibre que ens descobreix les persones que hi ha darrera de 12 jardins o horts de la ciutat de Barcelona. El context d’Ignacio Somovilla, l’entrevista de Pilar Sampietro, els consells de Jabier Herreros Lamas, fotografies i il·lustracions de Jorge Bayo.

Jordi Esteva diu, al pròleg del llibre: “Poques coses donen tanta satisfacció com cultivar plantes i veure que responen generosament als nostres estímuls. Podem començar encara que sigui només amb algunes plantes aromàtiques a l’ampit de la finestra. 

Aquest llibre ens parla de persones que amb el seu esforç han aconseguit recrear veritables horts a les nostres ciutats. Tant de bo serveixi per tenyir de verd casa nostra”.

Urbanismo feminista - Col·lectiu Punt 6La próxima revolución - Murray BookchinManual de lucha contra el cambio climático - Joao Camargo y Samuel Martín-SosaLa calle olvidada - Elsa PlazaLa transició a les renovables - Jordi Pujol Soler i Carles Riba RomevaEl pati de l'escola en igualtat - Dafne Saldaña Blasco, Julia Goula Mejón, Helena Cardona Tamayo i Carla Amat Garcia