catalàcastellano
L´eixam
El viatge que arriba160 páginas
Amb la motxilla per Bolívia i el PerúISBN: 9788415180234
Lluc Avellan15,00 €
L´eixam
todostuslibros.com
el-viatge-que-arriba-9788415180234

“El viatge que arriba” és un relat, explicat en primera persona, de tot allò que he volgut contar des de l’experiència particular d’algú que viatja en motxilla sense un itinerari preestablert. Cada fragment de text és producte de la improvisació que condueix el mateix viatge. Aquestes són les cròniques d’allò que he viscut al llarg de tres mesos mentre recorria, junt al meu company Ramón, els països de Bolívia i el Perú.

He volgut transmetre les impressions que m’arribaven en cada moment, amb la sinceritat i l’espontaneïtat que dóna escriure des del lloc dels fets. Ha estat un viatge molt esperat, que desitjava realitzar des de feia molts anys. Durant tot aquest temps, he estat convençut que tard o d’hora es faria realitat aquest somni. Perquè sabia que, al final, tot arriba.

Estío - VV. AA.Red Burdel - Juan Tomás Ávila LaurelUtopías y ucronías - Juan de Dios Bares Partal y Faustino Oncina Coves (eds.)Pasión y muerte del cura Deusto - Augusto d'HalmarDorregarai, la casa torre - Anjel RekaldeHajira - Francisco Serrano