catalàcastellano
Arrela
L'Herba sempre és més verda a l'altra banda228 páginas
ISBN: 978-84-94385-84-1
Xavi Condal19,00 €
Arrela
todostuslibros.com
l'herba-sempre-es-mes-verda-a-l'altra-banda-978-84-94385-84-1

L’origen d’aquest llibre es remunta a l’estiu del 2014, quan Xavi Coral va publicar una sèrie d’articles de viatges al diari Ara. a L’herba sempre és més verda a l’altra banda, aquell cos inicial ha estat ampliat amb noves cròniques i un apunt periodístic que complementa i clou cadascun dels relats, fusionant així la seva professió amb la passió per viatjar. El resultat és una tirallonga de curtmetratges: cinquanta-dos capítols, tan breus com intensos, que s’escriuen amb la matèria primera de la vivència personal i les impressions meticulosament anotades als seus inseparables quaderns de viatge.

Amb un estil fresc i directe, il·lusionat –i il·lusionant–, entenedor i vital, i amb la mateixa actitud proactiva i humil amb què es declara viatger vocacional, l’autor transcriu petites i grans històries, anècdotes, lliçons i sensacions viscudes arreu del món; i ho fa amb una mirada a vegades descriptiva, a vegades reflexiva, però sovint carregada d’humor i ironia.

Atresorades al llarg d’una dilatada trajectòria viatgera, Xavi Coral compila en aquest llibre una constel·lació de geografies, una corrua de narracions que configuren un vitrall des d’on admirar l’”altra banda”.

Larrua hotz - Albert Sánchez PiñolTiempo roto - Margot ChamorroPeregrinación salvaje - Lynd WardLo que nos sale del útero - María Alonso SuárezBarcino pan y vino - Isabel Pellejero Usón y Eduard Musulén PaletHormiga blanca - Mónica Sánchez [ilustrado por Sinsuni Velasco