catalàcastellano
Pol·len edicions
El feminisme i les transformacions en la política200 páginas
ISBN: 9788416828692
Mari Luz Esteban12,00 €
Pol·len edicions
todostuslibros.com
el-feminisme-y-les-transformacions-de-la-politica-9788416828692

El feminisme i les transformacions en la política, un assaig de l’antropòloga i activista feminista, Mari Luz Esteban, on escriu sobre el moviment feminista i sobre els canvis que el feminisme ha viscut els darrers quaranta anys, des de l’experiència d’Euskal Herria.

El feminisme, sempre en moviment i transformació, es fa gran i es rejoveneix alhora. Quin és el moviment feminista actual? Com i on es crea el coneixement feminista?, com circula aquest coneixement? Hi ha un desequilibri entre la teoria i la pràctica? Com es garanteix l’èxit d’una política feminista? Reforma o ruptura o reforma i ruptura?

Reflexions situades que transcendeixen les fronteres del territori i del feminisme, que no dicten sentencia sinó que més aviat són una espurna per al debat, una invitació per a repensar alguns dels temes estrella del feminisme: el poder, la violència, les cures.

El feminisme com un estar juntes, com un cos col·lectiu que aplega intel·lecte, raó, matèria, emoció, sensació, imaginació…

¿Vírgenes o putas? - Amaia Nausia PimoulierSalud feminista - VV. AA.Whipping girl - Julia Serano100 mujeres andaluzas - Susana FalcónManual ninja de autodefensa emocional - CheveFunk sin límites - bell hooks y Stuart Hall