atles-illustrat-comarques-valencianes-9788412014464

L’Atles il·lustrat de les comarques valencianes naix amb un propòsit educatiu i divulgatiu, sobre el fet de ser valencians i valencianes, i mostra els elements que conformen la nostra identitat i geografia. I ho fa de manera col·lectiva, ja que és el resultat d'un procés participatiu obert en què vora 400 persones han opinat sobre quins elements són els més representatius de la seua comarca. Podem dir que aquest atles és una invitació a repensar, en comú i intergeneracionalment, què significa ser valencians i valencianes ara i ací d'una manera lúdica, divertida i inclusiva, i des d'una perspectiva popular.

Ricard Gozálvez és Educador Social i Pedagog de la Costera. Treballa des de fa anys en el món de l’Educació. Anteriorment ha publicat Nuvolet coneix Diània i La lluerna morada. També ha escrit diversos relats i articles.

Ube Efe és un treballador gràfic natural de la Costera. Treballa des de la serigrafia, el disseny gràfic i la il·lustració amb diferents tècniques sense condicionants de forma però si de fons. Ha treballat amb projectes tan diferents com La Repartidora, Xavi Sarrià, Berri Txarrak, Talaia, Verd de Terra, Al Paladar, El Diluvi, Dimonis de Campanar... i projectes propis com la roba de producció local ubeefe.cat, La Fera Ferotge (àlbum il·lustrat) o el llibre Estellés Il·lustrat.

COMBOI - Ricard Tàpera| Jordi G. Miravet | Ube Efe
SOCARRADES - VVAA
SOTA CIMENT - Olga Molla
LA LLUERNA MORADA (edició accessible) - Ricard Tàpera, Carles Ubeefe i Neus Llàcer
Deu, pàtria, furs i Altsasu - Elías Taño
La lluerna morada - Ricard Tàpera i Ubeefe
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!