l-estrelleta-fitun-9788492696635

El fred no deixa dormir en Venceslauet. No troba la manera d’escalfar-se per més que es tapa amb mantes i cobrellits. Pensa que potser la calidesa de les estrelles l’ajudarà, però no hauria calgut anar a buscar unes amigues de tan lluny.

 

santiago-alba-rico-amb-il·lustracions-de-joan-negrescolor

Santiago Alba Rico és escriptor, assagista i filòsof, nascut a Madrid l’any 1960. Com a creador va començar la seva carrera a mitjans dels 80 en l’equip de guionistes de «Los Electroduendes», secció dintre del conegut programa infantil La Bola de Cristal de TVE. Ha escrit nombrosos assaigs de pensament i anàlisi política internacional, com per exemple Las reglas del caos, nominat al Premi Anagrama, La ciudad intangible, Leer con niños y El mundo incompleto, una història per a nens sobre el procés de creació. A Takatuka també ha publicat El ratolinet Roquefort.

Joan Negrescolor (Barcelona, 1978) va fer estudis d’il·lustració a l’Escola Massana. La seva feina s’ha centrat majoritàriament en els àmbits del cartellisme, la il·lustració editorial i la premsa. Li agrada explorar l’expressió i la poètica de la imatge. La seva obra es caracteritza per la força de les formes i aconsegueix un ambient molt personal, sovint, a través de la desproporció i el predomini dels colors càlids.
 

A partir de 4 anys

cartoné, 22 x 22 cm

QUAN VAIG PERDRE EL CAP - Matilde Tacchini | Mercè Galí
CUANDO PERDÍ LA CABEZA - Matilde Tacchini | Mercè Galí
SI PLORES COM UNA FONT - Noemi Vola
SI LLORAS COMO UNA FUENTE - Noemi Vola
EN MARC I EN MOHA - Kim Fupz Aakeson | Rasmus Bregnhoi
MANU Y MOHA - Kim Fupz Aakeson | Rasmus Bregnhoi
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!