excuses-excuses-9788492696826

Us agradaria conèixer en Nil, un noi carregat de bons propòsits que tenen el mal costum d’esguerrar-se?... Excuses, excuses! retrata el dilema infantil de saber la importància de les normes i el plaer de trencar-les.

Anushka Ravishankar buscava llibres per a la seva filla de sis anys i, en no trobar allò que volia entre el que hi havia publicat a l’Índia, va començar-los a escriure ella mateixa. Anushka té un talent especial per als versos nonsense, sense sentit o absurds a l’estil de Lewis Carroll,  en els quals recrea de forma magnífica la societat i la cultura del seu país. Actualment és una de les millors autores de llibres infantils de l’Índia, reconeguda internacionalment, amb més de vint títols publicats i traduccions a moltes llengües. Els seus llibres han guanyat diversos premis internacionals i han rebut mencions especials en el Catàleg White Raven dels millors llibres infantils del món.

Gabrielle Manglou viu i treballa a l’illa de la Reunió, illa francesa de l’oceà Índic. Es va diplomar a les Escoles d’Art de Montpeller i de Marsella. En les seves obres usa una combinació de fotografies, aquarel·les, graffiti i altres mitjans, fet que dóna com a resultat obres molt imaginatives i acolorides.

A partir de 4 anys

cartoné, 21,5 x 27,5 cm

QUAN VAIG PERDRE EL CAP - Matilde Tacchini | Mercè Galí
CUANDO PERDÍ LA CABEZA - Matilde Tacchini | Mercè Galí
SI PLORES COM UNA FONT - Noemi Vola
SI LLORAS COMO UNA FUENTE - Noemi Vola
EN MARC I EN MOHA - Kim Fupz Aakeson | Rasmus Bregnhoi
MANU Y MOHA - Kim Fupz Aakeson | Rasmus Bregnhoi
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!