una-muntanya-qualsevol-9788416003952

Els habitants de dalt de la muntanya viuen feliços al seu poble i n’estan satisfets, gaudeixen del sol i del vent fresc que hi bufa; consideren que el seu poble és el millor de tots els pobles del món. Alhora, els veïns de la terra baixa també se senten orgullosos del seu, el riu hi passa a la vora i poden regar els conreus; tal com els del poble de dalt, estan convençuts que el seu poble és el millor.

Tots dos pobles celebren llurs respectives festes, però un incident els porta a un enfrontament absurd de proporcions bèl·liques.

«Què és millor: viure dalt de la muntanya gaudint del sol i les bones vistes, o viure a baix, al costat del riu? Els habitants de dalt i els habitants de baix estan convençuts de viure al millor poble i faran el que calgui per defensar-lo.» —Glòria Gorchs, Cavall Fort

«Aquest àlbum té una màxima que diu: "Cap guerra serveix per demostrar quin poble és millor". Un conte per fer-nos adonar que de vegades els conflictes neixen del no-res.» —Maria Elies, Estris

Fran Pintadera va néixer a Las Palmas de Gran Canària l’any 1982. Va començar molt d’hora a fer maletes, i aquestes han passat a formar part de la seva vida. Va estudiar Educació Social i Psicopedagogia, però també ha fet coses importants com tenir un fill i decidir el seu ofici. És narrador oral, explica històries i les escriu, de vegades en aquest ordre, de vegades a l’inrevés, i també és director de teatre social. Com a narrador ha participat en un gran nombre de festivals, fires del llibre, audicions en biblioteques i circuits culturals de gairebé tot el territori nacional.

Txell Darné (Banyoles, 1980) es va graduar en Art i Disseny a l’Escola Massana de Barcelona en l’especialitat d’il·lustració. L’any 2005, juntament amb Joan Gómez, van muntar l’estudi de disseny i il·lustració Canseixanta. Ha il·lustrat nombrosos contes infantils i juvenils per a diferents editorials i col·labora, entre d’altres, en les revistes Cavall Fort i BarçaKids. Actualment forma part de l’equip de creació de jocs de l’empresa Londji.

Ànec coix, gallina cega - Ulrich Hub | Jörg Mühle
Pato cojo, gallina ciega - Ulrich Hub | Jörg Mühle
¡Llueve! - Ramón D. Veiga | Iván R.
Plou! - Ramón D. Veiga | Iván R.
La sensació estranya - Hans-Christian Schmidt | Andreas Német
La sensación extraña - Hans-Christian Schmidt | Andreas Német
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!