dominicana-9788419515063

Una història punyent sobre la immigració, la feminitat i el que significa ser nord-americà, amb el teló de fons dels Washington Heights de 1965, el cor del moviment pels drets civils.

Ana Canción forma part de la primera onada de dominicans que arriba a Nova York, té quinze anys i està casada amb un home que no estima i que li dobla l’edat. El seu matrimoni ha de ser una oportunitat d’emigrar per a tota la família, però també es converteix en una presó per a la jove Dominicana.

L’ocupació americana de la República Dominicana suposa un respir per a l’Ana quan el seu marit ha de tornar per a protegir els béns de la seva família i la deixa sota la tutela del seu germà, d’esperit lliure, que permetrà a l’Ana imaginar la possibilitat d’un tipus de vida diferent. Quan el marit torni, es veurà obligada a decidir una vegada més entre el seu cor i el deure amb la seva família.

«A través d'una novel·la amb tanta profunditat, bellesa i gràcia, nosaltres, com l'Ana, canviem per sempre» – Jacqueline Woodson, Vanity Fair

Angie Cruz (Washington Heights, Nova York, 1972) Novel·lista i editora americana d’origen dominicà. La seva novel·la Dominicana, inspirada en l’experiència de la seva mare, va rebre nombrosos premis i va ser nomenada el llibre més esperat del 2019 per diversos mitjans. És autora de tres novel·les més, Soledad, Let it rain coffee i How not to drown a glass of water i ha publicat treballs breus a The Paris Review, VQR, Callaloo o Gulf Coast. És la fundadora i editora d’Aster(ix), una revista d’arts literàries feministes compromesa amb la justícia social, que posa les dones de color al centre de la conversa. Actualment, és professora associada a la Universitat de Pittsburgh i reparteix el seu temps entre aquesta ciutat, Nova York i Torí.

La pimpinella blava - Svetlana Slapšak
Sabia llegir el cel - Timothy O'Grady | Steve Pyke
L’espai blanc - Valeria Parrella
L’altra cara de la pell - Jeferson Tenório
Al fons de la memòria de Déu - Xurde Álvarez
Union Street - Pat Barker
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!