inicis-d-un-sindicalista-llibertari-9788493585334

Aquest llibre intenta abordar de forma històrica la primera època de la militància obrera i sindical del conegut dirigent anarcosindicalista català Joan Peiró, la qual va desenvolupar-se a la ciutat de Badalona durant el període que va de 1905 fins el 1920. Probablement és l'ètapa menys coneguda de Joan Peiró, aquella que podríem dir de formació i gènesi de les seves idees posteriors a l'entorn del sindicalisme revolucionari i l'anarcosindicalisme com a força transformadora de la societat.

Jordi Albadalejo (Badalona, 1971) Historiador. Autor de diversos llibres sobre la història de la ciutat: Entre els moviments socials i la llar (Primer Premi d'investigació dels Cent Anys d'Història de les Dones de Badalona), 1925-2000 Història empresarial del Grup Giró i Badalona Modernista. Col·laborador esporàdic de premsa i de diverses revistes locals.

Joan Zambrana (Agramunt, 1960) Historiador i membre del CEDALL. Ha escrit el llibre La alternativa libertaria (Catalunya 1976-1979). Al voltant de la història de Badalona ha fet un estudi envers els orígens de la CNT a la ciutat. És col·laborador esporàdic de diverses revistes de caire crític (PolémicaCatalunya, etc.)

LAS FEDERACIONES REGIONALES ANARQUISTAS EN ESPAÑA - Joan Zambrana
LA ALTERNATIVA LIBERTARIA - Joan Zambrana
TERCER MILENIO ANTES DE NUESTRA ERA - VVAA
EL ARTE DE LA OSCURIDAD - S. Elisabeth
EL FÚTBOL A SOL Y SOMBRA - Eduardo Galeano
EL MOMENTO ANALÍRICO - Maria Salgado
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!