escrits-llibertaris-9788419206541

Escrits llibertaris és un recull imprescindible del pensament llibertari d’Albert Camus, Premi Nobel de Literatura 1957, on reflexiona sobre la justícia, la llibertat, l’absurd i la rebel·lió, i que és fonamental per entendre l’autor i el nostre temps. Albert Camus complementa i enriqueix amb aquests textos la seva narrativa i el seu assaig L’home revoltat, una obra fonamental sobre l’ésser humà i la història de la revolta i el poder. Així ens ofereix noves perspectives sobre la ja molt coneguda bibliografia de l’autor i les seves posicions ideològiques, defuig la imatge de l’autor allunyat de la societat del seu temps, perfila noves idees sobre les relacions sociopolítiques i, en definitiva, contribueix a repensar la imatge de l’autor que es tenia fins aleshores.

Aquest recull ens interpel·la ara més que mai per trobar solucions a les crisis de les esquerres i per combatre les accions de l’extrema dreta.

Albert Camus Escriptor i filòsof francès d’origen algerià (1913-1960), va ser guardonat amb el Premi Nobel de Literatura «per la seva important producció literària, que amb sinceritat il·lumina els problemes de la consciència humana de la nostra època». La seva obra comprèn assaig, novel·la, relats i teatre. Entre les seves novel·les més importants podem trobar L’estranger (Edicions 62, 2022), La pesta (Edicions 62, 2009), La caiguda (Raig Verd, 2022) i El primer home (Raig Verd, 2023). El mite de Sísif (1942), L’home revoltat (Raig Verd, 2021) i els Escrits llibertaris (recull d’articles) són tres dels seus assajos més importants. Entre les seves obres de teatre es pot trobar Els justos o El malentès.

EL PRIMER HOME - Albert Camus
LA CAIGUDA - Albert Camus
L’HOME REVOLTAT - Albert Camus
La sangre de la libertad - Albert Camus
Reflexiones sobre la pena de muerte - Albert Camus y Arthur Koestler
Ortiga i os - T. Kingfisher (Ursula Vernon)
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!