te-n-recordes-9788412782134

De l’autor de Parlo com el riu (Libros del Zorro Rojo, 2021), Te’n recordes? ens ofereix una mirada plena de sensibilitat i dirigida als mecanismes de la memòria. Entre el somni i la vigília, una mare i el seu fill comparteixen els seus records preferits. La dolçor de les baies que van recollir en un pícnic amb el pare, aquella caiguda amb bicicleta sobre un piló de fenc, l’olor del llum d’oli de l’avi durant la tempesta. Ara només hi són mare i fill, i l’escenari dels records queda molt lluny. Passat i futur es desdibuixen per deixar pas al moment més preuat: el present. Aquest pot convertir-se en la millor evocació quan l’oblit s’entrellaça amb l’esperança del que queda per viure.

Sydney Smith juga com sempre amb les llums i les ombres a les seves il·lustracions, tan memorables com el millor de la infància. Una invitació per reflexionar sobre la malenconia i la memòria.

Sydney Smith Va néixer a la Nova Escòcia rural i, des que es va graduar en Pintura i Gravat a la Nova Scotia College of Art and Design (NSCAD), la il·lustració de llibres infantils ha estat la seva passió, encara que també treballa en premsa i publicitat. Ha il·lustrat diversos àlbums per a infants, com The White Cat and the Monk, Pueblo frente al mar (Ekaré, 2019) o Un camí de flors (Libros del Zorro Rojo, 2017). És autor de Perdut a la ciutat (LZR, 2020), considerat pel The New York Times com el Millor Àlbum Il·lustrat Infantil de 2020. Entre altres premis, ha guanyat el Lillian Shepherd Memorial Award a l’Excel·lència a la Il·lustració i el Premi Ezra Jack Keats 2020 a Millor Escriptor.

Araña toca el piano - Benjamin Gottwald
Un lugar perfecto - Lucy Cousins
Después de las olas - Sandrine Kao
Una fam d'elefant - Éric Battut
Cuentos oscuros - Shirley Jackson | Carmen Segovia
Després de les onades - Sandrine Kao
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!