segona-fundacio-9788412838503

Hari Seldon va predir la caiguda de l’Imperi, i, per tal de restaurar la civilització en el menor temps possible, va crear dues fundacions. La primera va ser establerta a Tèrminus amb coneixement de l’Imperi. La segona, «a l’altre extrem de la galàxia». La missió d’aquesta segona Fundació era custodiar el coneixement de la humanitat i protegir-lo durant els segles que durarà el període de barbàrie. La finalitat del Mul, mutant que no figurava a les equacions d’Hari Seldon i destructor de la primera Fundació, no és altra que descobrir l’emplaçament d’aquesta segona Fundació per destruir-la. Ho aconseguirà?

Segona Fundació conclou la primera trilogia d’aquesta lectura imprescindible de la ciència-ficció clàssica. Inspirada en la caiguda i decadència de l’imperi romà explora la condició humana i les seves possibilitats en un futur llunyà.

Isaac Asimov (1920-1992) va ser un escriptor i professor universitari estatunidenc d’origen rus, graduat en bioquímica. A part d’escriure obres de ciència-ficció, també va publicar-ne de misteri i fantasia, així com una abundant quantitat de textos de no-ficció i de divulgació, científica i humanista. Asimov és considerat un dels mestres de la ciència-ficció canònica i un dels seus autors més prolífics, amb prop de 100 obres de ficció publicades.

Fundació i imperi - Isaac Asimov
FUNDACIÓ - Isaac Asimov
Ortiga i os - T. Kingfisher (Ursula Vernon)
Els desposseïts (50 aniversari) - Ursula K. Le Guin
Sexe fora de norma (Humor) - VVAA
El hombre al que ya no le gustaban los gatos - Isabelle Aupy
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!