catalàcastellano
Editorial Base
L'Estat ecològic272 páginas
Una proposta per a l'Estat català del segle XXIISBN: 9788415711155
Santiago Vilanova18,90 €
Editorial Base
todostuslibros.com
l-estat-ecologic-9788415711155

L’Estat ecològic és una aportació innovadora al pensament catalanista contemporani. Si la reivindicació d’un Estat propi és ja avui una posició majoritària de la nostra societat civil, el debat democràtic se situa ara en les característiques que ha de tenir aquest Estat per superar un model econòmic i de desenvolupament que ens ha portat a l’atzucac i del qual se’ns expliquen els antecedents.

L’assaig de Santi Vilanova arrela en la tradició ecopacifista europea i en l’anomenada economia ecològica per sortir de la crisi. Més de trenta anys després d’haver escrit L’econacionalisme, Vilanova ens ofereix una nova visió al caliu de l’Assemblea Nacional Catalana, de la qual és un dels impulsors de la sectorial E3 per la Independència (ecologia, energia i entorn).

Aquest llibre és una resposta alternativa i mediterrània als estats militars i nuclearitzats, com l’espanyol, que han dominat la societat industrial durant el segle XXI.

Eva Serra. Per la revolució catalana - Albert Botran Pahissa (ed.)La huerta - Rubén UcedaDescolonizar la naturaleza - T. J. dEMOSBlas Infante: revolucionario andaluz - VV. AA.Hajira - Francisco SerranoNo hay tierra donde enterrarme - Maria Bonete Escoto