el-manifest-comunista-9788494320576

«Un fantasma –el fantasma del Comunisme– plana damunt d’Europa. Totes les potències de la vella Europa, el Papa i el Tsar, Metternich i Guizot, radicals francesos i policies alemanys, s’han coalitzat en una guerra santa contra aquest espectre. ¿On és el partit d’oposició que no ha estat titllat de comunista per part dels seus adversaris que ocupaven el Poder?

¿On és el partit d’oposició que no ha llançat l’estigmatitzant retret del Comunisme als individus més avançats de l’oposició, així com als seus adversaris reaccionaris?»

No calen presentacions. Qualsevol sinopsi es quedaria curta. El nom dels seus autors ressona encara avui en dia amb molta força als Països Catalans, i la vigència del seu pensament esdevé cada dia més evident ara que la realitat material colpeja amb especial duresa la classe treballadora. Aquesta edició, doncs, no és més que la humil recuperació d’una obra de referència pel moviment obrer en llengua catalana, en un moment històric crucial per al futur de la classe obrera.

Tot el poder per als soviets! - Vladímir Ilitx Lenin
L’abolició de la família - M. E. O'brien
Les forces motrius de la revolució - Joaquim Maurín
MIRALLS DE MOSCOU - Louise Bryant
QUE PAGUIN ELS AMOS! - Eve Livingston
CAPITALISME CANÍBAL - Nancy Fraser
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!