l-edifici-iaqubian-9788496061804

Com un autèntic terrabastall, L'edifici Iaqubian ha remogut la societat egípcia. Amb més de deu edicions en àrab i més de cent mil llibres venuts, l'obra incorporada al cinema i exhibida al festival de Berlín, ha estat traduïda a l'anglès, al francès, l'alemany, l'italià i ara al català. Amb un esguard tendre i afectuós, l'autor descriu amb naturalitat els afanys, les riqueses i les misèries, la bellesa i la maldat, tots els mals i els temes considerats tabú que conformen el mosaic de la societat egípcia. Així, l'homosexualitat, la hipocresia religiosa, la corrupció, el fonamentalisme, l'abús de poder i l'esclavitud sexual de la dona davant el patró són narrats sense prejutjar però sense pietat. El fanatisme de Taha, l'homosexualitat de Hatim, l'abús dels amos amb Butheina, el poder del Gran Home, la riquesa d'Azzam i la decadència del passat aristocràtic de Zaki conformen dins de L'edifici Iaqubian l'enrunament d'un país.

Alaa Al Aswani va néixer el 1957. Dentista de professió, parla anglès, francès i castellà que va aprendre per poder llegir García Marquez, El 1990 i el 1998 va publicar dos reculls de relats.

http://www.edicions1984.cat

Una república com si... - Alaa Al Aswani
Si aquest carrer fos meu - Stefanie Kremser
Francesca - Quim Español
La bruixa - Jules Michelet
El dia abans - Soj Chalandon
Manhattan Beach - Jennifer Egan

Anuncio

Del 10 al 23 de agosto estaremos cerrados para hacer unos días de descanso. Os avisamos de que los pedidos llegados en esta quincena, se servirán a partir del 24 de agosto

?>