catalàcastellano
Pol·len edicions
Invitació a l'Economia Solidaria268 páginas
Una visió des de CatalunyaISBN: 9788416828364
Jordi Estivill10,00 €
Pol·len edicions
todostuslibros.com
invitacio-a-l-economia-solidaria-9788416828364

Invitació a l’Economia Solidària. Una visió des de Catalunya, de Jordi Estivill, és un treball que per primera vegada analitza amb xifres i exemples pràctics la situació de l’economia solidària en clau catalana. Una obra divulgativa que ens convida a conèixer una realitat emergent i un concepte cada vegada més utilitzat.
L’Economia Solidària, com a noció en elaboració, s’omple de significat integrant els trets comuns de milers d’experiències d’arreu del món i alhora diferenciant-se d’altres nocions que li són més properes, com ara l’economia social, l’economia popular, el tercer sector i un llarg etcètera. En aquesta obra hi trobareu definicions, un repàs històric, exemples d’entitats per “viure l’economia solidària” a Catalunya i el paper de la Xarxa d’Economia Solidària.

Sin descanso - Aritza Sáenz del Castillo VelascoLa fábrica del emprendedor - Jorge MorunoMatar de hambre - Vicenç Fisas ArmengolVolver a pisar las calles - Miquel Carrillo PonceVientos de desobediencia - Joseba G. Martin RiveraGuía antirepresiva - VV. AA.