catalàcastellano
Caliu
[In]visibles206 páginas
Les nostres anàlisis pedagògiquesISBN: 9788494858703
Anna Muñoz i Gil (ed.)12,00 €
Caliu
todostuslibros.com
[in]visibles-9788494858703

El llibre que tens a les mans és un recull d’articles que parlen sobre pedagogia, entesa des d’una perspectiva crítica i feminista. Les diverses anàlisis que es recullen pretenen donar eines a favor d’un canvi substancial en el sistema educatiu, apostant per la coeducació com a alternativa educativa front a les dinàmiques escolars impregnades pels valors del sistema sexe-gènere.

Així doncs, apostem per reconstruir una anàlisi pedagògica que incloga la nostra mirada –la mirada de les dones–, tot recollint, així, el testimoni de tantes altres que ens precedeixen en aquest camí, i amb la intenció de contribuir a eixamplar-lo.

Escriuen: Clara Martínez i Delgado, Anna Gil-Mascarell Garcia, Daniel Martos Garcia, Sílvia Cortés Mollà, Aina González Naya, Belén Magdalena Mora, Maria Pérez Paterna, Beatriu Casanova i Sanz, Anna Muñoz i Gil, Diana Santana Martín i Carla Aparici Pérez.

Y me llevo una - Joseángel Murcia con ilustraciones de Cristina DauraEducación Tóxica - Jon E. IllescasYugen - David Albarrán con ilustraciones de Juanjo JiménezLa sombra del lobo blanco - José L. González GeraldoPedagogía y cambios culturales en el siglo XXI - Laura Monsalve Lorente, M. Isabel Pardo Baldoví y M.ª Isabel Vidal Esteve (coords.)La educación es politica - Jaume Carbonell Sebarroja