catalàcastellano
Icaria
Introducció a l'economia i l'empresa social192 páginas
ISBN: 9788498888874
Eloi Serrano i Robles (coord.)16,00 €
Icaria
todostuslibros.com
introduccio-a-l-economia-i-l-empresa-social-9788498888874

L'economia és una ciència social que existeix perquè els recursos són escassos. I hi ha moltes maneres de gestionar-los. Actualment, gran part de les universitats i els economistes expliquen l'economia i l'administració d'empreses des d'una visió única, ignorant altres formes d'anàlisi vàlides i contrastables en termes científics. 

Al Tecnocampus (centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra) hi tenim l'única Càtedra d'Economia Social que hi ha a Catalunya i ens orientem a difondre i estudiar un sector que al nostre país ocupa al voltant del 10% del PIB i que treballa a partir del paradigmes inclusius i democràtics, els quals  situen la persona com a eix vertebrador i el diner com a instrument més que com a finalitat.

Sin descanso - Aritza Sáenz del Castillo VelascoLa fábrica del emprendedor - Jorge MorunoMatar de hambre - Vicenç Fisas ArmengolPensiones públicas - José Iglesias FernándezA dónde va el capitalismo español - Pedro Ramiro y Erika GonzálezLa cueva de los sueños - Andrés Fuentes