Condemnats-de-terra-9788416855711

Presentem una de les obres cabdals del pensament anticolonial. Fanon és un dels intel lectuals que més ha treballat l'anàlisi crítica de la colonització política, ideològica i cultural. Els condemnats de la terra, publicada el 1961, després de la seva mort, és la seva obra més emblemàtica i es considera el seu testament polític.

Condemnats-de-terra-9788416855711

Frantz Fanon (Martinica, 1925 -Maryland, EUA, 1961) Revolucionari, psiquiatre, filòsof i escriptor. La seva obra va ser de gran influència en els moviments i teòrics revolucionaris dels anys 1960 i 1970. A finals del segle XX, el seu pensament va tornar a cobrar vigència en els camps dels estudis postcolonials, la teoria crítica i el marxisme.

Aquest autor és conegut com un pensador humanista existencial radical en la qüestió de la descolonització i la psicopatologia de la colonització. Va recolzar la lluita algeriana per la independència i va ser membre de el Front d’Alliberament Nacional d’Algèria. 

Els condemnats de la terra, han servit de base teòrica als moviments d’alliberament anticolonialistes durant més de quatre dècades.També és clau Piel negra, máscaras blancas (Akal, 2009), entre d’altres obres.

ELS CONDEMNATS DE LA TERRA - Frantz Fanon
Piel negra, máscaras blancas - Frantz Fanon
Kobane Calling (en català) - Zerocalcare
EROSIONANT MURS - Pablo Hasél
¿DÓNDE ESTÁ LA LIBERTAD? - Elisenda Pascual i Martí
BAYE FALL - VVAA
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!