reviure-fets-9788497201858

En aquestes pàgines no hi trobareu narracions èpiques ni contes a la vora del foc com els que ens arriben de les narracions sorgides de les cuines de l'engany. Hi trobareu, en canvi, la realitat crua d'uns fets i la narració d'un compromís de centenars i milers de persones que el poder establert ha volgut oblidar durant anys, però que ara es troben protagonitzant fets singulars.

Aquest llibre vol ser -i és- la narració, des d'una experiència personal, d'uns aspectes amagats del ressorgiment de tot un poble; l'explicació d'allò que alguns qualifiquen de miracle, però que no és cap altra cosa que l'acumulació de vides compromeses que pensen i lluiten per l'alliberament col·lectiu.

"El llibre d'en Carles són unes memòries dures, amb un punt d'amargor en alguns passatges, però tenen el valor de representar seixanta anys de trajectòria incombustible. De ser-hi sempre, sense esperar res a canvi." Del pròleg d'Albert Botran, historiador. 

Carles Castellanos i Llorenç (Barcelona, 1942) és enginyer industrial i lingüista. Doctor en Traducció per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és autor de diversos diccionaris i treballs sobre llengua, societat i ideologia. Ha estat director del Departament de Traducció i Interpretació de la UAB i de l'Observatori Català de la Llengua Amaziga. Conegut per la seva prolongada militància independentista des de principis dels anys seixanta, actualment és militant de Poble Lliure i de la CUP, i membre de l'ANC, de la qual ha estat vicepresident. El seu compromís li ha comportat períodes de presó (1965, 1974, 1981, 1982, 1988), d'exili (1974, 1992) i de clandestinitat. Ha escrit nombrosos textos sobre l'opressió nacional i de classe i la consciència i la lluita d'alliberament.

Albert Botran

LLENGUA VIVA - Carles Castellanos i Llorenç
Introducció a la història dels Països Catalans - Albert Botran i Pahissa, Carles Castellanos i Llorenç i Lluís Sales i Pavà
DE PAU CLARIS A LERROUX - Xavier Deulonder I Camins
ANATOMIA D'UN DEUTE IL·LEGÍTIM - VVAA
Eva Serra. Per la revolució catalana - Albert Botran Pahissa (ed.)
Les paraules de la nació - Ferran Lupescu
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!