okupa-tu-tambe

Amb Okupa tu també! Us posareu a la pell d'un col·lectiu que necessita un espai. Haureu d'organitzar bé el vostres recursos i planificar l'okupació d'una de les cases buides que trobareu al barri. Tot això sense despistar-vos gens ni mica perquè no sereu les úniques amb aquestes intencions!

  • Cadascuna de vosaltres formeu part d’un col·lectiu o grup que viu al barri. L’estafa que suposen lloguers inassumibles i hipoteques que duren diverses vides, us han deixat sense casa a vosaltres i a la vostra gent. O almenys fins ara, perquè heu dit prou i esteu determinades a trobar un lloc on viure i construir el vostre projecte, pels mitjans que siguin necessaris. Enfrontant-vos, si cal, a jutges, policies, matons, rendistes i fons voltors.
  • A les vostres mans estarà escollir un dels sis col·lectius: Centre Social Okupat, Sindicat d’Habitatge, Casal Popular, PAH, Família del barri o fins i tot, la Màfia.
  • Haureu d’acumular diversos tipus de recursos (diners, eines, formació i xarxa) per poder entrar i okupar una de les cases buides que hi ha haurà sobre el taulell de joc. Un cop dins, haureu de resistir el màxim temps possible a les forces de l’ordre i la llei, per tal d’intentar guanyar la partida.
  • Però ep! No ho podreu fer soles. Si voleu que el vostre projecte sobrevisqui a matons i especuladors, necessitareu el suport de les vostres companyes, ja sigui per les bones o perquè no les hi queda més remei.

Esteu a punt pel repte? A les vostres mans està aturar que el capitalisme segueixi fent de l'habitatge un bé de mercat. La lluita pel dret a l'habitatge, ara en joc de taula. Okupa tu també!


Tamany: 275x275x45 mm 
ContingutCartes, taulells, fitxes i dau.
Idioma: Català 
Durada: 45-60min 
Nº jugadores: 3 a 6 
Tipus de joc: Joc amb base de cartes. Amb dinàmiques de selecció de cartes, gestió de recursos i negociació entre jugadores.

Informació complementària: Part dels beneficis del joc aniran destinats a donar suport a col·lectius en lluita pel dret a l'habitatge.

Las Sublevaciones de la Tierra - 40 voces
Un mapa para la incertidumbre - Miquel Missé | Alex Martinez
Un mapa per a la incertesa - Miquel Missé | Alex Martinez
Después de las olas - Sandrine Kao
Una fam d'elefant - Éric Battut
El rei petitó - Javier Sáez Castán
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!