dolca-fera-9788494477089

Aquest recull de contes s’ofereix en un registre directe i clar, de lectura àgil,  gramàticament encabit dins el gènere narratiu del realisme político-social, per com l’atravessa i cohesiona, un enfocament polític (una mirada feminista  i antiautoritària) sobre contextos reals, on la trama ficcionada respon a una relació troncal d’enfrontament entre personatges (caracteritzats per ser dones, lesbianes i trans, les quals transgredeixen la normativitat, i presenten una actitud subversiva) en escenaris d’actualitat sociopolítica, els quals els són molt adversos.

Al llarg de la lectura, situades en la confrontació, mostren els límits reals on topen  sentiments, ambicions, conviccions, dificultats diverses, sense cloure’s en cap tancament o dissolució dramàtica ni còmica, feliç o dissortada, sinó ubicant-se en un  desenvolupament continu i versemblant, sempre en una marxa oberta, sortejant entrebancs sense rendició ni desànim, malgrat la desproporció entre les dimensions dels murs que apareixen al camí i les escletxes per on s’obren pas, o l’alçada que han de remuntar.

«Amor, solidaritat –sobre tot sororitat– i compromís certifiquen la possibilitat de cura entre cossos, de goig de fer entre dones, d’amistat, de sexe. El vell «continu lèsbic» es fa pràctica política travessant tots els àmbits i sectors; no hi ha competició en les relacions, i per tant, tampoc agonia. Tota una lliçó de bona literatura: fresca, física i indómita (i jo que pensava que «em sabia tots els contes!»). Ha estat un plaer llegir-te, dolça fera ferotge»
—Teresa Sanz Coll

EL TUBO - Xavier Cañadas
Bakunin: Recull d'escrits breus - Mikhail Aleksandrovich Bakunin
MAGONISMO - Rubén Trejo
WORK - CrimethInc.
L'amor lliure - Osvaldo Baigorria
Revolución anarquista en Corea - Hwang & Mcsimoin
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!