proletkult-9788416855704

Moscou, 1927. Que les pròpies històries es barregin amb la realitat fins al punt de cobrar vida: no és aquest el somni secret de qualsevol narrador? Mentre tenen lloc els preparatius per celebrar el desè aniversari de la Revolució d’Octubre i s’acosta l’enfrontament entre Stalin i els seus opositors, Bogdànov rep la visita d’una noia desconeguda que sembla provenir directament de les pàgines d’una de les seves novel·les de ciència-ficció. Junts iniciaran la recerca d’un antic company desaparegut.

Aquesta investigació conduirà Bogdànov a reviure el seu passat revolucionari, l’època de clandestinitat d’abans de la revolució, les fractures entre bolxevics, les derrotes i la vida vora de l’abisme, entre insurreccions, exili i guerra. Una investigació que sacsejarà les conviccions de tota una vida.

«—Qui pot dir si algun dia aconseguirem una societat sense classes… L’única manera de saber-ho és intentar-ho. Conèixer el món i canviar-lo és la mateixa cosa. Canviar el món i canviar-nos nosaltres és la mateixa cosa. Que no és el que sempre has defensat tu? Per car que sigui el preu a pagar, no ho serà mai tant com el que la humanitat ja ha pagat al llarg de segles d’esclavitud i abús.»

«Proletkult explica la història de la Revolució Russa sense nostàlgia, però posant èmfasi en els errors, en el que va anar malament, amb una lucidesa inusual. I això sol ja seria digne de menció, però ho fa a través d’un escrit que experimenta la fusió entre novel·la històrica, gènere de ciència-ficció i biografia. El resultat és impactant i aclaparador. I se t’enganxa als pensaments.»
—Tatiana Larina

QUE PAGUIN ELS AMOS! - Eve Livingston
CAPITALISME CANÍBAL - Nancy Fraser
MANUSCRITS ECONOMICOFILOSÒFICS - Karl Marx
LA CAUSA OBRERA ÉS LA CAUSA D'IRLANDA - James Connolly
UNA NOVA MANERA DE VIURE - Kohei Saito
THE MARX REVIVAL - Marcello Musto
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!