un-bosc-dins-meu-9788412314403

Una nena passeja per un bosc. Observa els arbres, la natura. Un cop a casa, la llum de la posta de sol s’escola pels vidres. El bosc segueix allà, dins i fora, i vol jugar amb ella mentre dibuixa o es diverteix amb el seu gos… A l’hora del bany, del sopar, del descans i el somni, la natura aconsegueix esmunyir-se a l’interior de la llar per recordar-li, de forma subtil i màgica, que sempre és allà: a la cadira de fusta que ens sosté, a l’aroma del pa calent, als refilets i xiulets del vent i, fins i tot, al suau pes del nostre gat.

Amb un text senzill però penetrant, Deborah Underwood narra de manera evocadora el vincle inexorable que existeix entre el bosc i els éssers humans. Un bosc dins meu realça la idea que el destí de la humanitat depèn de l’equilibri dels ecosistemes, de la riquesa i varietat dels éssers vius que habiten el planeta. La il·lustradora Cindy Derby juga amb notes de color i textures vaporoses per crear escenes plenes de lluminositat, que mostren la transformació de la natura i les estacions.

Els bells paisatges —pintats amb aquarel·les, grafit en pols, fils i, fins i tot, amb tiges de flors amarades en tinta— s’entrellacen amb el lirisme del text i conviden el lector a perdre’s al bosc. Aquest inspirador àlbum incita els més petits a identificar-se amb l’entorn natural i a descobrir com n’és d’important per a les nostres vides. Per molt lluny que estiguem del bosc, sempre ens acompanya, sigui en la roba que portem o en la papallona que entra per la finestra.

UN BOSQUE EN MÍ - Deborah Underwood
EL LÁPIZ - Hyeeun Kim
EL LIBRO AZUL - Germano Zullo
HELL - Seymour Chwast
TOT ÉS POSSIBLE AMB EL MEU DRAC - Didier Lévy
FEM VEURE QUE... - André Marois
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!