jocs-d-ahir-per-gaudir-avui-9788412270488

Com es divertien a casa els nens i nenes de la dècada dels cinquanta i els seixanta quan no hi havia mòbils (ni tan sols televisió!)? Què faries amb un mocador, un ou i una cullera, una corda, un tros de paper, una pastilla de sabó o una llanterna? En aquests temps, en què la tecnologia ho domina tot, és difícil imaginar-se com jugaven els nens i nenes d’abans. Aquest llibre recupera alguns d’aquells jocs en els quals no es necessitava més que imaginació, algun company, ganes de riure i temps per divertir-se sense gaires complicacions.

Aquest quadern d’activitats reuneix jocs de taula, jocs amb paper, endevinalles, manualitats amb objectes reciclats, exercicis de dibuix, il·lusions òptiques i moltes propostes d’entreteniment per gaudir a casa o en el col·legi, amb amics o en família. També és possible divertir-se sense pantalles!

La proposta gràfica de Pere Ginard recrea les llars de moltes famílies fa seixanta o setanta anys. Mitjançant el collage, combina retalls de revistes antigues amb catàlegs i manuals de l’època, acolorits a base de textures i veladures, un efecte que recorda el pas del blanc i negre al technicolor, o l’acolorit de cel·luloide del primer cinema.

JUEGOS DE ANTAÑO PARA TODO EL AÑO - Estrella Borrego
EL LÁPIZ - Hyeeun Kim
EL LIBRO AZUL - Germano Zullo
HELL - Seymour Chwast
TOT ÉS POSSIBLE AMB EL MEU DRAC - Didier Lévy
FEM VEURE QUE... - André Marois
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!