mascota-cat-9788419206886

A Lucille ja no hi ha monstres, això diuen als nens. La Jam ha crescut amb aquesta lliçó ben apresa. Però quan troba la Mascota, un ésser emplomallat amb banyes i urpes esmolades, es veu obligada a qüestionar tot allò que li havien explicat. Però com es pot salvar el món dels monstres si ningú vol admetre que existeixen?

Seleccionat com a llibre de l’any en nombroses llistes, Mascota, l’aclamada novel·la d’Akwaeke Emezi, ens demana als lectors que mirem més enllà de les il·lusions reconfortants i que lluitem contra els monstres que viuen entre nosaltres.

Akwaeke Emezi (Umuahia, Nigèria, 1987) d’ascendència igbo i tàmil, es dedica a l’escriptura, la poesia i el videoart. El 2018 li van atorgar el premi 5 under 35, un guardó de la National Book Foundation que reconeix els cinc millors escriptors menors de trenta-cinc anys. Les seves obres, àmpliament celebrades per la crítica i finalistes de molts premis literaris, busquen escapar dels disturbis, la dictadura i la perillosa realitat de la seva infantesa.

BITTER - Akwaeke Emezi
Els desposseïts (50 aniversari) - Ursula K. Le Guin
Sexe fora de norma (Humor) - VVAA
El hombre al que ya no le gustaban los gatos - Isabelle Aupy
El problema dels tres cossos - Cixin Liu
Escrits llibertaris - Albert Camus
icone subscripcions

En Virus también necesitamos recuperar energías.
Cerramos del 6 al 21 de agosto. Vuestros pedidos se prepararán a partir del 22.
¡Gracias por vuestro apoyo!